73
Υλικά
- κρέμα γάλακτος 475 γρ
- εσπρέσσο 50 ml
- κρόκοι 6 τμχ
- ζάχαρη 75 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
Για την κρεμ μπρουλέ (crème brûlée) έχουμε γράψει άλλες δύο φορές μέχρι σήμερα. Αποφάσισα λοιπόν να χρησιμοποιήσω espresso στη κρεμ μπρουλέ, δίνοντας της ένα ιδανικό ρόλο κλεισίματος ενός δείπνου, όπου καφές και επιδόρπιο γίνονται ένα! Έτσι η κρεμ μπρουλέ καφέ λειτουργεί τόσο σαν υποκατάστατο του ίδιου του καφέ, όσο και ως συμπλήρωμά του!
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr