139
Υλικά
- ασπράδι 120 γρ
- ζάχαρη άχνη 260 γρ
- γλυκόζη 60 γρ
- κρεμόριο 0.5 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- βανίλια 3 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 1.5 κσ
Στην σημερινή μας ανάρτηση, θα σας δείξουμε μια ωραιότατη, αρωματική και αφράτη κρέμα επικάλυψης για τούρτες και cupcakes, όπου συνήθως χρησιμοποιείται.Πρόκειται για την σπιτική κρέμα marshmallow.Μου άρεσε πολύ η σχεδόν αιθέρια υφή της και αποφάσισα να την φτιάξω. Συμβουλεύτηκα διάφορες συνταγές ως να καταλήξω σε μια δική μου παραλλαγή...
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com