158
Υλικά
- αυγά 2 τμχ
- κρόκοι 2 τμχ
- ζάχαρη 165 γρ
- βούτυρο 80 γρ
- χυμός λεμονιού 110 ml
- αυγά 2 τμχ
- κρόκοι 2 τμχ
- ζάχαρη 100 γρ
- βούτυρο 80 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 120 ml
Είναι τόσο χρήσιμες αυτές οι κρέμες στα γλυκά μας. Μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε σε scones, σε τάρτες, σε τούρτες, κρέπες και αλλού. Εγώ έφτιαξα ένα angel cake με τα ασπράδια που μου έμειναν και το άλειψα με την κρέμα πορτοκαλιού. Ήταν νοστιμότατο.
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com