67
Υλικά
- ρικότα 250 γρ
- αυγά 2 τμχ
- καστανή ζάχαρη 50 γρ
- κακάο 1 κσ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- σιρόπι πορτοκαλιού 1 φλ
- κανέλα 0.5 ξύλο/α
- φιλέ αμυγδάλου -
- τρούφα σοκολάτας -
Σήμερα θα σας παρουσιάσω μία πολύ απλή συνταγή, με βάση την ρικότα και με άρωμα και γεύση προτοκάλι, που είναι ένα από τα φρούτα της εποχής που διανύουμε. Είναι μία πολύ νόστιμη κρεμούλα, που ιδανικά σερβίρεται ως επιδόρπιο.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com