62
Υλικά 8 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 κουτ. σούπας βούτυρο 3 φλυτζάνια τσαγιού νερό + 2 κύβους ζωμό βοδινού 4 κουτ. σούπας λευκό κρασί 75 γρ. τριμμένο κίτρινο τυρί με χαμηλά λιπαρά λίγο μοσχοκάρυδο αλάτι, πιπέρι 2 ψωμάκια Εκτέλεση Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα σωτάρουμε στο βούτυρο. Προσθέτουμε το ζωμό και αφήνουμε να βράσει η σούπα και στη συνέχεια προσθέτουμε το λευκό κρασί. Μοιράζουμε τη σούπα σε 4 πυρίμαχα μπολάκια. Κόβουμε τα ψωμάκια σε 8 φέτες. Σε κάθε μπολάκι βάζουμε 2 φέτες πασπαλίζοντάς τες με το τριμμένο τυρί. Τοποθετούμε τα μπολ σε προ
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-syntages.gr