53
Υλικά
- γαλάγκη 1 τμχ
- λεμονόχορτο 2 κλων
- σκόρδο 4 σκελ
- κόλιανδρο 30 γρ
- πατάτες 500 γρ
- κρεμμύδια 500 γρ
- λάδι 60 ml
- γάλα καρύδας 400 ml
- σάλτσα σόγιας 60 ml
- ζάχαρη 30 γρ
- αλάτι 15 γρ
- κάρυ 20 γρ
- ζωμός λαχανικών 250 ml
1 κομμάτι γαλάγκη (περ.4εκ.) 2 κλωνάρια λεμονόχορτο 4 σκελίδες σκόρδο 30 γρ. σπόρια κολίανδρου 500 γρ. πατάτες 500 γρ.μικρά κρεμμύδια 60 ml. λάδι 400 ml. γάλα ινδικής καρύδας 60 ml. ανοιχτόχρωμη σάλτσα σόγιας ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.ucook.gr