85
Υλικά
- γάλα 2.5 φλ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 φλ
- αυγά 3 τμχ
- αλάτι 0.5 κγ
- ζάχαρη 1 κγ
- μαργαρίνη 2 κσ
- σπανάκι 1 κιλ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 ματσ.
- κρεμμύδια 1 τμχ
- άνηθος 1 ματσ.
- μανιτάρια 0.5 φλ
- μυζήθρα 1 φλ
- κίτρινο τυρί 1 φλ
- αυγά 2 τμχ
- κρέμα γάλακτος 200 ml
- μοσχοκάρυδο 0.25 κγ
- κεφαλοτύρι 1 φλ
- κίτρινο τυρί 1 φλ
Υλικά συνταγής για τις κρέπες 2 ½ φλιτζ. γάλα 2 φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 αυγά ½ κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. ζάχαρη 2 κ.σ. μαργαρίνη (λιωμένη και κρύα) λίγο βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) για το βουτύρωμα του τηγανιού για τη γέμιση 1 κιλό σπανάκι πλυμένο και ψιλοκομμένο 1 ματσάκι φρέσκο κρεμμυδάκι 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι 1 ματσάκι άνηθος ½ φλιτζ. ψιλοκομμένα μανιτάρια λευκά 1 φλιτζ. μυζήθρα 1 φλιτζ. κίτρινο τυρί τριμμένο 2 αυγά για το πυρέξ λίγο βούτυρο για το πυρέξ 200ml κρέμα γάλακτος ¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο 1 φλιτζ. κεφαλοτύρι ή μιξ κίτρινων τυριών
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr