129
Υλικά
- κρέπες 1 κουτί
- ανθότυρο 400 γρ
- παρμεζάνα 100 γρ
- ρεγκάτο 100 γρ
- αυγά 2 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- μπέϊκον 150 γρ
- ασπρομανίταρα 200 γρ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- κρέμα γάλακτος 2 κσ
- πιπέρι -
Υλικά 1 κουτί Μ ίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ 400 γρ. ανθότυρο, θρυμματισμένο 100 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη 100 γρ. ρεγκάτο, τριμμένο 2 αυγά 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 150 γρ. μπέικον, σε κυβάκια 200 γρ. λευκά μανιτάρια, καθαρισμένα με νοτισμένη πετσέτα και κομμένα σε φετάκια 1 καυτερή πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη 2 κουτ. σούπας κρέμα γάλακτος φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr