49
Υλικά
- γαλοπούλα 100 γρ
- κριθαράκι 300 γρ
- κολοκύθια 1 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ζωμός λαχανικών 1 τμχ
- λευκό κρασί 0.5 ποτ
- ντομάτα 1 τμχ
- δυόσμος 0.5 ματσ.
- άνηθος 0.5 ματσ.
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
Από τον Chef Βασίλη Κοτσάτο ,100 γρ. ψητή γαλοπούλα Fouantré με θυμαρίσιο μέλι & λιγότερο αλάτι Ifantis 300 γρ. κριθαράκι 1 κολοκύθι 1 καρότο 1 φρέσκο κρεμμυδάκι 1 κρεμμύδι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr