83
Υλικά
- κριθαράκι 300 γρ
- κιμάς μοσχαρίσιος 250 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- βούτυρο 1 κσ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- ντομάτα 200 γρ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- πιπεριές 1 κγ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- garam masala 1 κγ
- πιπέρι -
- αλάτι -
- τυρί -
Αγαπημενο φαγακι το κριθαρακι με κρεας -αλλα και χωρις!-, μας αρεσει να ειναι και ζουμερο, το μονο κακο του ειναι οτι αν σταθει ρουφαει ολο το ζουμακι και χανει σε γευση... Τη ιδεα για την προσθηκη κιμα στη θεση του μοσχαρισιου κρεατος, οπως ειχαμε συνηθισει απο τις μαμαδες μας, την δανειστηκα απο την Ελενη και μπορειτε να την δειτε εδω .Υλικα : 300gr (1 κουπα) κριθαρακι χοντρο, 250gr κιμας μοσαχαρισιος...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com