by admin

Κριθαράκι πολύχρωμο με κιμά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Αυτή η συνταγή ήταν μια έμπνευση της στιγμής με ό,τι είχα στο ψυγείο.  Βγήκε ένα ελαφρύ, νόστιμο και γρήγορο φαγάκι. Λίγα μυστικά ακόμα Ένα μυστικό για να μην λασπώσει το κριθαράκι είναι να ρίξουμε στο ταψί 2-3 παγάκια μόλις είναι έτοιμο.Τα φρέσκα μυρωδικά όπως ο βασιλικός καλό είναι να μπαίνουν στο τέλος για να μην χάνουν το άρωμά τους....
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: κριθαράκι με κιμά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cookpad.com