104
Υλικά
- κριθαράκι 300 γρ
- κιμάς μοσχαρίσιος 200 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- κονκασέ 1 τμχ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- κόκκινο κρασί 0.5 ποτ κρασ
- λάδι 1 ποτ κρασ
Αυτή η συνταγή ήταν μια έμπνευση της στιγμής με ό,τι είχα στο ψυγείο. Βγήκε ένα ελαφρύ, νόστιμο και γρήγορο φαγάκι. Λίγα μυστικά ακόμα Ένα μυστικό για να μην λασπώσει το κριθαράκι είναι να ρίξουμε στο ταψί 2-3 παγάκια μόλις είναι έτοιμο.Τα φρέσκα μυρωδικά όπως ο βασιλικός καλό είναι να μπαίνουν στο τέλος για να μην χάνουν το άρωμά τους....
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com