59
Υλικά
- ελαιόλαδο 2 κσ
- κριθαράκι χοντρό 500 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- κολοκύθια 1 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- μελιτζάνες 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 2 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- ζωμός λαχανικών 2 τμχ
- ζωμός βοδινού 2 τμχ
- ζωμός κοτόπουλο 2 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- λεμόνι 2 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- θυμάρι 1 κσ
- παρμεζάνα 0.5 φλ
Πολύχρωμα λαχανικά και οι γεύσεις του λεμονιού και του θυμαριού κάνουν το κριθαράκι αυτό ιδανικό ανοιξιάτικο πιάτο. Μπορούμε να κόψουμε τα κολοκύθια και το καρότο, αντί να τα τρίψουμε, για να μειώσουμε το χρόνο προετοιμασίας, απλά θα χρειαστεί να τα μαγειρέψουμε λίγο περισσότερο πριν προσθέσουμε το κριθαράκι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr