by admin

ΚΡΙΘΑΡΟΤΟ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΤΖΙΝΤΖΕΡ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η δική μας όμως πρόταση σήμερα αφορά ένα κριθαρότο το οποίο μπορεί να σερβιριστεί ως πρώτο πιάτο σε ένα τραπέζι, αλλά και ως κύριο φαγητό. Είναι πολύ εύκολο στην παρασκευή του και ακολουθεί τους γενικούς κανόνες παρασκευής ενός ριζότο, με τη διαφορά ότι εμείς δεν προσθέσαμε καθόλου βούτυρο στο τελείωμα. Το μυστικό του χυλώματος στη συγκεκριμένη περίπτωση βρίσκεται στην τριμμένη κολοκύθα που έχει λιώσει όσο μαγειρεύεται το κριθαράκι, δίνοντάς του επιπλέον και βαθιά γεύση!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: κριθαρότο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το shogunkitchen.blogspot.com