118
Υλικά
- κρεμμύδια 1 τμχ
- βούτυρο 50 γρ
- ζωμός λαχανικών 600 ml
- κριθαράκι χοντρό 250 γρ
- φέτα 150 γρ
- σπανάκι 300 γρ
- βασιλικός 1 ματσ.
- ελαιόλαδο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
Το ριζότο είναι μια συνταγή όλοι λίγο έως πολύ έχουμε γευτεί και μαγειρέψει. Σήμερα, θα σας δείξουμε πώς το κριθαράκι ακολουθώντας σχεδόν την ίδια διαδικασία μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα πράσινο «κριθαρότο» του αγαπημένου μας Ποπάυ. Υλικά: 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 50 γραμμάρια βούτυρο 600 ml ζωμός λαχανικών 250 γραμμάρια κριθαράκι χοντρό 150 γραμμάρια φέτα 300 γραμμάρια σπανάκι 1 ματσάκι βασιλικό φρέσκο ψιλοκομμένο ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.infokids.gr