by admin

ΚΡΟΚΆΝ ή ΚΑΡΑΜΕΛΛΩΜΕΝΟΙ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Οι καραμελλωμένοι ξηροί καρποί (μπορεί να τους συναντήσετε και ως κροκάν), συνοδεύουν υπέροχα διάφορες γλυκιές δημιουργίες, αλλά μπορείτε κα να τους απολάυσετε όπως έχουν, σαν ενα είδος παστέλι.
Στις φωτογραφίες βλέπετε καραμελλωμένα αμύγδαλα με την φλούδα τους. Με τον ίδιο τρόπο, μπορείτε να φτιάξετε καραμελλωμένα αμύγδαλα καθαρισμένα, φουντούκια, φυστίκια Αιγίνης, καρύδια, κάσιους, πεκάν αλλά και μίγμα αυτών.

Βαθμός δυσκολίας : εύκολο
Υλικά : 300gr ξηρούς καρπούς,
                350gr ζάχαρη κρυσταλλική,
                3 κ.σ. νερό,
                1 κ.γ. χυμό λεμονιού,
             ή 1 κ.σ. σιρόπι γλυκοζης.
Προετοιμασία :
Ετοιμάστε το σκεύος που...

Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Κατηγορία: Σαλάτες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com