292
Υλικά
- ξηροί καρποί 300 γρ
- ζάχαρη 350 γρ
- χυμός λεμονιού 1 κγ
- γλυκόζη 1 κσ
Οι καραμελλωμένοι ξηροί καρποί (μπορεί να τους συναντήσετε και ως κροκάν), συνοδεύουν υπέροχα διάφορες γλυκιές δημιουργίες, αλλά μπορείτε κα να τους απολάυσετε όπως έχουν, σαν ενα είδος παστέλι.
Στις φωτογραφίες βλέπετε καραμελλωμένα αμύγδαλα με την φλούδα τους. Με τον ίδιο τρόπο, μπορείτε να φτιάξετε καραμελλωμένα αμύγδαλα καθαρισμένα, φουντούκια, φυστίκια Αιγίνης, καρύδια, κάσιους, πεκάν αλλά και μίγμα αυτών.
Στις φωτογραφίες βλέπετε καραμελλωμένα αμύγδαλα με την φλούδα τους. Με τον ίδιο τρόπο, μπορείτε να φτιάξετε καραμελλωμένα αμύγδαλα καθαρισμένα, φουντούκια, φυστίκια Αιγίνης, καρύδια, κάσιους, πεκάν αλλά και μίγμα αυτών.
Βαθμός δυσκολίας : εύκολο
Υλικά : 300gr ξηρούς καρπούς,
350gr ζάχαρη κρυσταλλική,
3 κ.σ. νερό,
1 κ.γ. χυμό λεμονιού,
ή 1 κ.σ. σιρόπι γλυκοζης.
Προετοιμασία :
Ετοιμάστε το σκεύος που...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com