by admin

Κροκέτες μπακαλιάρου με σάλτσα ταρτάρ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά 600 γρ. περίπου μπακαλιάρος (ή γλώσσα ή πέρκα) σε φιλέτο 1½ κιλό πατάτες, βιολογικές, καθαρισμένες 2 αυγά (βιολογικά) 2 κουτ. σούπας αλεύρι 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 κουτ. σούπας σπόροι σέλινου ή 1/3 φλιτζ. φυλλαράκια σέλινου, ψιλοκομμένα 200 ml ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι λευκό φρεσκοτριμμένο
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: μπακαλιαροκροκέτες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr