89
Υλικά
- μπακαλιάρος 600 γρ
- πατάτες 1.5 κιλ
- αυγά 2 τμχ
- αλεύρι 2 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 200 ml
- αλάτι -
- πιπέρι -
- σελινόσπορος 1 κσ
Υλικά 600 γρ. περίπου μπακαλιάρος (ή γλώσσα ή πέρκα) σε φιλέτο 1½ κιλό πατάτες, βιολογικές, καθαρισμένες 2 αυγά (βιολογικά) 2 κουτ. σούπας αλεύρι 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 1 κουτ. σούπας σπόροι σέλινου ή 1/3 φλιτζ. φυλλαράκια σέλινου, ψιλοκομμένα 200 ml ελαιόλαδο αλάτι, πιπέρι λευκό φρεσκοτριμμένο
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr