106
Υλικά
- τυρί φέτα 200 γρ
- κρέμα γάλακτος 60 γρ
- λεμόνι 1 τμχ
- ελαιόλαδο 40 γρ
- ντομάτα 3 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- ξύδι 1 κσ
- ρίγανη 1 κσ
- θυμάρι 1 κσ
Φρυγανισμένες φέτες φρέσκου ψωμιού-Crostini, ραντισμένες με ελαιόλαδο, αλειμμένες μ΄ ένα λεμονάτο ντιπ φέτας και με μια… σαλάτα από πάνω, αποτελούν ένα πολύ νόστιμο μεζέ σε καλοκαιρινή διάθεση για να συνδυαστούν με μια κρύα μπίρα. Αν η μπίρα είναι και αρωματισμένη με μέλι και κόλιαντρο ε, τότε τα αρώματα κι οι γεύσεις απογειώνονται κι η απόλαυση διπλασιάζεται. Είναι μια καλή πρόταση για ένα ελαφρύ & γρήγορο βραδινό, δεν έχετε παρά να τα δοκιμάσετε. Δικά σας!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es