104
Υλικά
- φαρίνα 500 γρ
- κονιάκ 0.33 φλ
- ηλιέλαιο 0.33 φλ
- χυμός πορτοκαλιού 1 φλ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- πορτοκάλια 2 τμχ
- ζάχαρη 1 φλ
- μέλι 1 φλ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- σουσάμι 2 κσ
- κανέλα 1 κσ
Για τους νησιώτες τα ξεροτήγανα δεν είναι μόνο ένα παραδοσιακό Χριστουγεννιάτικο και Πασχαλινό κέρασμα αλλά τα προσφέρουμε στους γάμους και τα βαφτίσια μαζί με το παραδοσιακό παστέλι ή μελεκούνι.
Διάβασε τη συνταγή στο kouzinomageiremata.blogspot.com