156
Υλικά
- κατσίκι 1.2 γρ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- κόκκινα κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- πατάτες 6 τμχ
- ντοματοπελτές 2 κσ
- λευκό κρασί 1 φλ
- μπαχάρι 5 κόκκοι
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- κανέλα 1 ξύλο/α
- αλάτι -
- πιπέρι -
1.200 γρ. μικρό κατσίκι κομμένο σε μερίδες 5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κόκκινο κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο σπασμένες 6 μέτριες πατάτες καθαρισμένες και κομμένες στα τέσσερα 2 κ.σ. πελτέ ντομάτας 1 φλ. λευκό ξηρό κρασί 4-5 κόκκους μπαχάρι 1 δαφνόφυλλο 1 μικρό ξυλάκι κανέλας (προαιρετικά) αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr