110
Υλικά
- λαβράκι 700 γρ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- μελιτζάνες φλάσκες 2 τμχ
- βούτυρο 2 κσ
- σκόρδο 1 σκελ
- ξύδι 10 ml
- κρέμα γάλακτος 30 ml
- καρότο 3 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 2 τμχ
- κόκκινα κρεμμύδια 1 τμχ
- βούτυρο 1 κσ
- σκόρδο 1 σκελ
- λευκό κρασί 10 ml
- Worcestershire sauce 5 ml
- tabasco 5 σταγ
- ζάχαρη 0.25 κγ
- ελαιόλαδο 2 κσ
700 γρ. λαβράκι 3 κ.σ. ελαιόλαδο Αλάτι-πιπέρι 2 μελιτζάνες φλάσκες 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak 1 σκελ. σκόρδο 10 ml ξίδι 30 ml Arla κρέμα γάλακτος Αλάτι-πιπέρι 3 καρότα 2 πιπεριές Φλωρίνης 1 κρεμμύδι κόκκινο ξερό 1 κ.σ. βούτυρο Lurpak 1 σκελ. σκόρδο 10 ml λευκό κρασί 5 ml Worcestershire sauce 5 σταγόνες ταμπάσκο ¼ κ.γ. ζάχαρη 2 κ.σ. ελαιόλαδο
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr