68
Υλικά
- λαβράκι 1 τμχ
- φιστίκι Αιγίνης 100 γρ
- ρίγανη 5 γρ
- θυμάρι 5 γρ
- δεντρολίβανο 2 γρ
- γαλέτα 30 γρ
- ελαιόλαδο 130 ml
- παντζάρια 100 γρ
- σπανάκι 50 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 0.5 τμχ
- λαδολέμονο -
- χυμός λεμονιού 30 ml
- κάπαρη 10 γρ
- ζάχαρη 10 γρ
- μουστάρδα 20 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
1 λαβράκι Για την κρούστα 100 γρ. φιστίκι Αιγίνης 5 γρ. φρέσκια ρίγανη 5 γρ. φρέσκο θυμάρι 2 γρ. δεντρολίβανο 30 γρ. γαλέτα 30 ml. ελαιόλαδο Για την παντζαροσαλάτα 100 γρ. βρασμένα παντζάρια 50 γρ. baby σπανάκι ½ κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο Αρωματικό λαδολέμονο 100 ml. ελαιόλαδο 30 ml. χυμό λεμονιού 10 γρ. κάπαρη ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.ucook.gr