80
Υλικά
- λαβράκι 2 τμχ
- κρασί 1 ποτ
- μυρωδικά 2 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι -
- σέλερι 1 τμχ
- μαντζουράνα 10 γρ
- φασολάκια -
- καρότο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κρασί 150 ml
- ζωμός ψαριού 300 ml
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- κρόκος Κοζάνης 10 τμχ
- βούτυρο -
- αλάτι -
- πιπέρι -
2 τεμ. λαβράκια (800γρ/ένα) 1 ποτ. κρασί Chardonnay 2 τεμάχια ψιλοκομμένα φρέσκα μυρωδικά κρεμμυδάκια 1 τεμάχιο ψιλοκομμένο σέλερι 10 γρ. μαντζουράνα λίγα φασολάκια φρέσκα, μικρά καρότα αλάτι–πιπέρι Για τη σάλτσα 150 ml. κρασί Chardonnay...
Διάβασε τη συνταγή στο www.ucook.gr