291
Υλικά
Ένα από τα ωραιότερα ψάρια, χωρίς πολλά κόκκαλα, που θα αρέσει ακόμη και σε αυτούς που δεν είναι φίλοι με τα ψάρια.
Με πολύ λίγα υλικά, εύκολα και γρήγορα, έχουμε ένα υπέροχο αποτέλεσμα.Ψημένο στη γάστρα, γίνεται ζουμερό, πολύ μαλακό και εξαιρετικά νόστιμο.
Με πολύ λίγα υλικά, εύκολα και γρήγορα, έχουμε ένα υπέροχο αποτέλεσμα.Ψημένο στη γάστρα, γίνεται ζουμερό, πολύ μαλακό και εξαιρετικά νόστιμο.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com