93
Υλικά
- λαβράκι 4 τμχ
- φακές 100 γρ
- ροβίτσα 100 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- ραπανάκια 2 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- πιπεριές πορτοκαλί 1 τμχ
- πιπεριές κίτρινες 1 τμχ
- μαϊντανός 1 κγ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- κρέμα βαλσαμικού 1 κσ
- μουστάρδα 1 κσ
- λεμόνι 0.5 τμχ
4 φιλέτα λαβράκι (800 γρ.) Αλάτι-πιπέρι 100 γρ. φακές 100 γρ. φασόλια ροβίτσα 1 φρέσκο κρεμμυδάκι 2 ραπανάκια 1 πιπεριά κόκκινη 1 πιπεριά πορτοκαλί 1 πιπεριά κίτρινη 1 κ.γ. μαϊντανό ψιλοκομμένο 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού κλασική Kalamata Papadimitriou 1 κ.σ. μουστάρδα με ρίγανη & θυμάρι Kalamata Papadimitriou Χυμό από ½ λεμόνι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr