135
Σε μια λεκανίτσα βάζουμε όλα τα υγρά υλικά μαζί με τη ζάχαρη και χτυπάμε να ανακατευτούν καλά.Πλάθουμε τα κουλουράκια σε διάφορα σχήματα και τα αραδιάζουμε στο ταψί αφήνοντας απόσταση μεταξύ τους γιατί θα φουσκώσουν.Η συνταγή είναι από το βιβλίο Ξερολιθιές της γεύσης- Παράδοση και Γαστρονομία της Νάξου, του Δ. Παπαδόπουλου και μια και περιέχει παραδοσιακά φαγητά και γλυκά από την ιδιαίτερη πατρίδα μου, την αγαπημένη μου Νάξο, σκοπεύω να δοκιμάσω πολλές από αυτές και να παρασύρω και εσάς μαζί μου!
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com