by admin

Λαγωτό - Μοσχαράκι κοκκινιστό

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Παραδοσιακό πιάτο της Αρκαδίας, που το κάνει ιδιαίτερα ξεχωριστό το καρύδι. Το μαγείρεψε ο Άκης, το δοκιμάσαμε κι εμείς! Υλικά 1/2 κιλό μοσχάρι 5-6 σκελίδες σκόρδο 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 500 γρ. χυμό ντομάτας (φρέσκες ή ψιλοκομμένη ντομάτα κονσέρβας) αλάτι, πιπέρι, λάδι κανέλα, γαρύφαλλο 50 γρ. καρύδια μισό ποτήρι κόκκινο κρασί
Διάβασε τη συνταγή στο laxanokitsos.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: λαγωτό, μοσχαράκι κοκκινιστό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το laxanokitsos.blogspot.com