105
Υλικά
- μοσχάρι 0.5 κιλ
- σκόρδο 6 σκελ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- χυμός ντομάτας 500 γρ
- καρύδια 50 γρ
- κόκκινο κρασί 0.5 ποτ
Παραδοσιακό πιάτο της Αρκαδίας, που το κάνει ιδιαίτερα ξεχωριστό το καρύδι. Το μαγείρεψε ο Άκης, το δοκιμάσαμε κι εμείς! Υλικά 1/2 κιλό μοσχάρι 5-6 σκελίδες σκόρδο 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 500 γρ. χυμό ντομάτας (φρέσκες ή ψιλοκομμένη ντομάτα κονσέρβας) αλάτι, πιπέρι, λάδι κανέλα, γαρύφαλλο 50 γρ. καρύδια μισό ποτήρι κόκκινο κρασί
Διάβασε τη συνταγή στο laxanokitsos.blogspot.com