43
Υλικά
- φασολάκια 600 γρ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- πιπεριές κίτρινες 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 5 τμχ
- αρακάς 100 γρ
- σπανάκι 100 γρ
- χυμός πορτοκαλιού 0.5 φλ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κσ
- δεντρολίβανο 1 κγ
- ξύδι βαλσαμικό 0.5 κσ
- αλάτι 0.5 κσ
- πιπέρι 1 κγ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
Ολόφρεσκα λαχανικά στο πιάτο σας με εξαιρετική σάλτσα πορτοκαλιού..Υλικά Φασολάκια βελόνες - 600 γρ. Πιπεριά κόκκινη - 1 τεμ. Πιπεριά κίτρινη - 1 τεμ. Κρεμμυδάκια μικρά - 5-6 τεμ. αυτά που χρησιμοποιούν για στιφάδο Αρακάς φρέσκος - 100 γρ. Σπανάκι φρέσκο - 100 γρ. Χυμός πορτοκαλιού - 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Ξύσμα πορτοκαλιού - 1 κουτάλι της σούπας Δενδρολίβανο - 1 κουταλάκι του γλυκού Βαλσάμικο...
Διάβασε τη συνταγή στο chefoulis.gr