198
Υλικά
- λάχανο 1 τμχ
- καρότο 3 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ντομάτα 3 τμχ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- κανέλα 1 κσ
- μπαχάρι 0.25 κσ
- γαρύφαλλο 0.25 κσ
- πιπερόριζα 0.5 κσ
Το γιαχνί, με ρίζες στην Περσική κουζίνα, είναι αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό ολόκληρης της Ελλάδας. Το λάχανο βρασμένο με τα συνοδευτικά του χαρίζει γλύκα σε όποιον το δοκιμάσει!
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecooking.gr