64
Υλικά
- λάχανο 0.5 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- σέλινο 1 κλων
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- πιπεριές τουρσί 5 τμχ
- λευκό ξύδι 0.33 φλ
Υλικά συνταγής
½ λάχανο
2 καρότα, τριμμένα στον τρίφτη
1 κλωναράκι σέλινο με τα φύλλα του, ψιλοκομμένο
1 πιπεριά Φλωρίνης σε φέτες
1 πιπεριά πράσινη σε φέτες
5 πιπεράκια τουρσί ψιλοκομμένα
⅓ φλιτζ. ξύδι λευκό
ελαιόλαδο
αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr