174
Υλικά
- πράσα 1 κιλ
- άνηθος 65 γρ
- ελαιόλαδο 125 ml
- αυγά 3 τμχ
- ρεγκάτο 300 γρ
- λευκό κρασί 250 ml
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 75 γρ
- βούτυρο 100 γρ
- γάλα 750 ml
- μοσχοκάρυδο 0.25 κγ
- ρεγκάτο 80 γρ
Λαχταριστά πράσα ογκρατέν! Τι είναι αυτό το πιάτο; Πρόκειται για ένα πιάτο με κρεμώδη μπεσαμέλ, κατάλληλο για χορτοφάγους που ψήνουμε συχνά το φθινόπωρο και το χειμώνα!
Διάβασε τη συνταγή στο www.littlecookingtips.com