by admin

ΛΑΖΑΝΙΑ ΜΕ «ΚΙΜΑ» ΑΠΟ ΦΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΣΟΛΙΑ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Τα λαζάνια, αυτά τα φαρδιά ζυμαρικά που δε χρειάζονται βράσιμο, είναι μια αγαπημένη επιλογή, γιατί με αυτά μπορούμε να φτιάξουμε πραγματικά λαχταριστές συνταγές με διάφορες σάλτσες και κρέατα σε πολλούς συνδυασμούς. Τι θα λέγατε σήμερα να τα συνδυάσουμε με όσπρια; Ακολουθώντας σαν μπούσουλα την συνταγή για λαζάνια με κιμά που είχα φτιάξει παλιότερα, αντικατέστησα το κρέας με έναν ιδιότυπο «κιμά» από κόκκινα φασόλια και φακές με έντονο άρωμα κύμινου! Θυμίζει και λίγο παστίτσιο και λίγο σουτζουκάκια από πλευράς γεύσης, αλλά προορίζεται για χορτοφάγους! Είναι πάντως απολαυστικό!
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: λαζάνια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το shogunkitchen.blogspot.com