107
Υλικά
- λαζάνια 20 τμχ
- κιμάς 500 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ντομάτα 1 κιλ
- ντοματοπολτός 1 κσ
- ζάχαρη 1 κγ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- ελαιόλαδο 0.5 κούπα/ες
- μπαχάρι 3 κόκκοι
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- τυρί φέτα 150 γρ
- μαϊντανός 3 κλων
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ
- γάλα 1 λτ
- αυγά 2 τμχ
- μαργαρίνη 70 γρ
- κεφαλοτύρι 150 γρ
Υλικά Λαζάνια 20 τεμ Κιμάς 500 γρ Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ Σκόρδο 2 σκελίδες Ντομάτες φρέσκιες 1 κιλό ξεφλουδισμένες Ντοματοπολτός 1 κουτάλι της σούπας Ζάχαρη 1 κουταλάκι του γλυκού Πάπρικα γλυκιά 1 κουταλάκι του γλυκού Ελαιόλαδο 1/2 κούπα Αλάτι - πιπέρι Μπαχάρι 3 κόκους Δάφνη 1 φύλλο Φέτα 150 γρ Μαϊντανός 3 κλωναράκια ψιλοκομμένος Για την μπεσαμέλ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 100 γρ Γάλα 1 λίτρο Αυγά 2 τεμ Μαργαρίνη 70 γρ Κεφαλοτύρι 150 γρ τριμμένο Αλάτι - πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr