51
Υλικά
- λαζάνια 12 τμχ
- κίτρινο τυρί 300 γρ
- ρεγκάτο 300 γρ
- γκούντα 300 γρ
- τσένταρ 300 γρ
- έμενταλ 300 γρ
- κίτρινη κολοκύθα 500 γρ
- κολοκυθάκια 1 κιλ
- λάδι 2 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- ρίγανη 0.5 κγ
- θυμάρι 0.25 κγ
- ζάχαρη 1 κσ
- κόκκινο κρασί 0.33 φλ
- καρότο 2 τμχ
- ντομάτα 500 γρ
- ντοματοπελτές 1 κσ
Κολοκύθες, κολοκύθες, κολοκύθες παντού! Όταν ήμουν μικρή, θυμάμαι τη μαμά μου να φτιάχνει μόνο γλυκιά κολοκυθόπιτα και να πω την αλήθεια δεν ήταν και το καλύτερο μου. Γι αυτό και άργησα πολύ να δοκιμάσω κολοκύθα ξανά. Τώρα όμως, σε ένα blog που σέβεται τον εαυτό του δε θα μπορούσαν να μην υπάρχουν συνταγές με κολοκύθα, που περιττό να σας πω, μας αρέσει πολύ.Έχουμε φτιάξει σοκολατένιο κέικ με κολοκύθα, τώρα φτιάχνουμε και φαγητό. Τη συνταγή τη βρήκα σε ένα από τα περιοδικά womans world, την έφτιαξα με αλλαγές στα τυριά κυρίως και έγινε ένα πολύ νόστιμο φαγητό!χρειαζόμαστε12 λαζάνια...
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com