66
Υλικά
- λαζάνια 1 πκτ
- ραντίτσιο 1 τμχ
- κόκκινα κρεμμύδια 1 τμχ
- σέλινο 1 κλων
- καρότο 1 τμχ
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- σκόρδο 1 σκελ
- κόκκινο κρασί 80 ml
- ντοματοπελτές 1 κγ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- κεφαλοτύρι 1 φλ
- βούτυρο 60 γρ
- αλεύρι 60 γρ
- γάλα 1 λτ
- γραβιέρα Κρήτης 200 γρ
Υλικά συνταγής για τα λαζάνια 1 πακέτο λαζάνια με αυγά 1 κεφάλι ραντίτσιο ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι κόκκινο ψιλοκομμένο 1 κλωναράκι σέλινο ψιλοκομμένο 1 καρότο τριμμένο 500γρ. κιμάς μόσχου 1 σκελίδα σκόρδο 80ml κρασί κόκκινο 1 κ.γ. πελτές ντομάτας 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 φλιτζ. κεφαλοτύρι αλάτι πιπέρι για την ελαφριά μπεσαμέλ 60γρ. βούτυρο 60γρ. αλεύρι 1lt γάλα 200γρ. γραβιέρα Κρήτης κομμένη σε κυβάκια
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr