32
Υλικά
- λαζάνια 500 γρ
- κιμάς μοσχαρίσιος 800 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ντομάτα 4 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- ντοματοπελτές 2 κσ
- πεκορίνο 200 γρ
- μοτσαρέλα 200 γρ
- φρέσκο βούτυρο 80 γρ
- αλεύρι 80 γρ
- γάλα 1 λτ
- κρόκοι 1 τμχ
- πεκορίνο 50 γρ
Υλικά 500 γραμμάρια λαζάνια 800 γραμμάρια μοσχαρίσιος κιμάς από ελιά 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 4 ντομάτες τριμμένες 1 καρότο τριμμένο 2 κουτ σούπας πελτές ντομάτας 200 ml νερό ζεστό Βασιλικός ψιλοκομμένος Μαϊντανός ψιλοκομμένος 200 γραμμάρια τυρί πεκορίνο ή παρμεζάνα τριμμένο 200 γραμμαρία τυρί μοτσαρέλα τριμμένο Ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι Για τη μπεσαμέλ - mornay sauce 80 γραμμάρια βούτυρο φρέσκο
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskamomata.blogspot.com