166
Υλικά
- βούτυρο 125 γρ
- ζάχαρη άχνη 280 γρ
- αυγά 3 τμχ
- βανίλια 1 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
- γιαούρτι 1 κεσεδάκι/α
- χυμός λεμονιού 100 ml
- φαρίνα 50 γρ
- πούδρα αμυγδάλου 60 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
Υλικά της συνταγής μας 125 γρ. βούτυρο 280 γρ. ζάχαρη άχνη 3 αυγά 1 βανίλια Ξύσμα από ένα μεγάλο λεμόνι 200 γρ. κρέμα γάλακτος light 1 κεσεδάκι γιαούρτι (200 γρ.) 100 ml. χυμό λεμονιού (μισό φλιτζάνι) 50 γρ. φαρίνα κόκκινη 60 γρ. πούδρα αμυγδάλου (ψίχα αμυγδάλου πολύ καλά τριμμένη στο μπλέντερ) 2 κ.γλ. (γεμάτα) μπέικιν Λίγη ακόμα άχνη για το σερβίρισμα
Διάβασε τη συνταγή στο maxistinkouzina.blogspot.com