63
Υλικά
- αχιβάδες 3 κιλ
- λιγκουίνι 500 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- chorizo 200 γρ
- κρεμμυδάκια στιφάδου 2 κιλ
- σκόρδο 4 σκελ
- αλάτι -
- μαύρο πιπέρι -
- βότκα 0.75 φλ
- μαϊντανός 0.25 φλ
Το chorizo (υπάρχει μεξικάνικο και ισπανικό) είναι φρέσκο λουκάνικο χοιρινού που τρώγεται μαγειρεμένο. Μπορεί να είναι ήπιο ή καυτερό και πουλιέται στα καταστήματα τροφίμων πολυτελείας. Αν δεν βρίσκουμε chorizo, μπορούμε να το υποκαταστήσουμε με οποιοδήποτε φρέσκο, πικάντικο λουκάνικο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr