by admin

Λικέρ κουμ κουάτ με ρακή

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Όπως έχω ξαναγράψει, τα λικέρ στην Κρήτη παραδοσιακά φτιάχνονταν με ρακή ή κονιάκ. Με κονιάκ όταν δεν μας ενδιαφέρει και πολύ το χρώμα (όπως π.χ. το λικέρ με κουκούτσια βερίκοκου) και με ρακή αν τα φρούτα που θα χρησιμοποιήσουμε έχουν ενδιαφέρον χρώμα και θέλουμε να το κρατήσει το λικέρ μας. Ένας παραπάνω λόγος για τη χρήση της ρακής είναι η οικονομική τιμή που την προμηθευόμαστε. Με 3 ευρώ το lt που βρήκα εγώ φέτος άριστη ρακή, δεν έχω κανένα λόγο να χρησιμοποιήσω άλλο ποτό!
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com
Κατηγορία: Ποτά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretangastronomy.blogspot.com