45
Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- ηλιέλαιο 1 φλ
- μπέκιν πάουντερ 20 γρ
- βανίλια 2 τμχ
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- γιαούρτι 1 κεσεδάκι/α
- κανέλα 1 ξύλο/α
- ζάχαρη 3 ποτ
ΥΛΙΚΑ: 4 αυγα 1φλιτζ.ζαχαρη 1 φλιτζ.ηλιελαιο 20 γρ. baking. 2βανιλιες 1 πακετο φυλλα κρουστας.(450-500γρ.) 1 πορτοκαλι το ξυσμα του. 1 κεσεδακι γιαουρτι.(200-250γρ.) ΣΙΡΟΠΙ: 2 Ποτηρια ζαχαρη 2 ποτηρια νερο 1 ποτηρι χυμο πορτοκαλι 1ξυλο κανελας.
Διάβασε τη συνταγή στο mamascook.blogspot.com