by admin

Lomo Saltado

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Είναι ένα πιάτο που περιέχει μοσχαράκι σε λεπτές λωρίδες, το οποίο μαρινάρεται σε άσπρο ξύδι, σόγια και διάφορα μυρωδικά και μπαχαρικά, με κυρίαρχα τον κόλιαντρο και το κύμινο. Στην συνέχεια τηγανίζεται με κρεμμύδια, φρέσκες ντομάτες και τέλος σε όλα τα υλικά προστίθενται πατάτες τις οποίες πριν έχουμε τηγανίσει.
Συνοδεύεται πάντα με άσπρο ρύζι.
Το σημείο αυτό μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, μιας και το φαγητό περιέχει πατάτες.
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το syntageskardias.blogspot.com