by admin

Λουκουμάδες Μπακαλιάρου με Σκορδαλιά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Για τη συγκεκριμένη συνταγή για λουκουμάδες μπακαλιάρου, χρησιμοποιούμε φρέσκο ή κατεψυγμένο μπακαλιάρο και όχι ξαλμυρισμένο γιατί θέλουμε ένα πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα.

Αν βρούμε φρέσκο μπακαλιάρο θα έχουμε ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα, διαφορετικά ξεπαγώνουμε το φιλέτο από την προηγούμενη μέρα στο ψυγείο και το αφαιρούμε λίγη ώρα πριν το μαγειρέψουμε για να μην έχει υγρασία.

Διάβασε τη συνταγή στο www.alwayshungry.gr
Κατηγορία: Ψάρια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.alwayshungry.gr