Υλικά
- λουκάνικα 800 γρ
- φασόλια γίγαντες 500 γρ
- καρότο 2 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- λιαστές ντομάτες τμχ
- ντοματοπελτές 3 κσ
- άνηθος 0.33 μάτσο/α
- ελαιόλαδο 70 ml
- πάπρικα 0.5 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά 800 γρ. λουκάνικα πικάντικα Καρπενησίου Βρεκός 500 γρ. φασόλια γίγαντες, (μουλιασμένα από το προηγούμενο βράδυ σε νερό) 2 μεγάλα καρότα, καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές ροδέλες 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 4 – 5 λιαστές ντομάτες (από βαζάκι, διατηρημένες σε λάδι), ψιλοκομμένες 3 κουτ. σούπας ντοματοπελτές 1/3 μάτσο άνηθος ψιλοκομμένος 70 ml ελαιόλαδο 1/2 κουτ. γλυκού πάπρικα της αρεσκείας μας...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr