61
Υλικά
- πατάτες 500 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 800 γρ
- μαγιά νωπή 20 γρ
- βούτυρο 100 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- αυγά 4 τμχ
- ρούμι 0.5 σφην
- πορτοκάλια 1 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- κανέλα 1 κσ
- ζάχαρη 1 φλ
Σήμερα θα μας φιλοξενήσει η Anisja στην διαδικτυακή της κουζίνα (La cucina di Anisja), γιά να μας μάθει το μυστικό να φτιάχνουμε τους πιό λαχταριστούς λουκουμάδες! Γκράφε (graffe) λοιπόν ή γκραφέτε (graffette) ή μεγάλες τζέππολε κατ' άλλους, σίγουρα με την πρώτη ματιά θα αναγνωρίσατε αυτό που στην Ελλάδα συνηθίζουμε να ονομάζουμε "λουκουμάδες παραλίας".
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com