49
Υλικά
- λουκάνικα 250 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 450 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 160 γρ
- γάλα 500 γρ
- αλάτι 4 γρ
- μπέκιν πάουντερ 10 γρ
- μαγιά νωπή 15 γρ
- ελαιόλαδο 60 γρ
- κεφαλογραβιέρα 60 γρ
- κεφαλοτύρι 100 γρ
- σέλερι 2 κλων
- καρότο 1 τμχ
- αγγουράκι 1 τμχ
- κέτσαπ 1 φλ
- ηλιέλαιο -
250 γρ. λουκάνικα Vienna Ifantis 450 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 160 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 500 γρ. γάλα 4 γρ. αλάτι 10 γρ. μπέικιν πάουντερ 15 γρ. μαγιά νωπή 60 γρ. ελαιόλαδο Άλτις Απαλό 60 γρ. κεφαλογραβιέρα 100 γρ. κεφαλοτύρι 2 κλων. σέλερι 1-2 καρότα 1 αγγουράκι 1 φλ. κέτσαπ Hellmann’s Classic Ηλιέλαιο
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr