133
Υλικά
- γάλα 130 ml
- χυμός πορτοκαλιού 130 ml
- μαγιά ξερή 1 φακ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 220 γρ
- φαρίνα 60 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ηλιέλαιο 2 κσ
- αραβοσιτέλαιο 2 κσ
- ζάχαρη 2 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- ελαιόλαδο -
- αραβοσιτέλαιο -
- ηλιέλαιο -
- ζάχαρη 300 γρ
- μέλι 2 κσ
- κανέλα -
- σουσάμι -
- καρύδια -
Με τη συγκεκριμένη συνταγή οι λουκουμάδες γίνονται όσο πρέπει αφράτοι, όσο πρέπει "ψωμένιοι" αλλά και νόστιμοι. Απορροφούν ωραία το σιρόπι και γίνονται ακόμη πιο ωραίοι με λίγο χρυσόξανθο μέλι να "ρέει" αργά πάνω τους. Απαραίτητο γαρνίρισμα η κανέλα και το σουσάμι ή, αν θέλουμε, καρυδόψιχα ψιλοκομμένη....
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com