36
Υλικά
- πίτουρο βρώμης 2 φλ
- σταφίδες 1.5 φλ
- γάλα 0.5 φλ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- καστανή ζάχαρη 0.5 φλ
- ηλιέλαιο 0.5 φλ
- αυγά 1 τμχ
- ασπράδι 1 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 0.5 φλ
- αλεύρι ολικής άλεσης 0.25 φλ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- αλάτι 0.5 κγ
Υλικά συνταγής 2 φλιτζ. πίτουρο βρώμης 1½ φλιτζ. σταφίδες 1½ φλιτζ. νερό ½ φλιτζ. γάλα 1 πορτοκάλι (το ξύσμα του) ½ φλιτζ. καστανή ζάχαρη ½ φλιτζ. ηλιέλαιο 1 μεγάλο αυγό 1 μεγάλο ασπράδι αυγού ½ φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο ¼ φλιτζ. αλεύρι ολικής αλέσεως κοσκινισμένο 1 κ.γ. σόδα φαγητού 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ ½ κ.γ. αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr