50
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- κανέλα 1 κγ
- ζάχαρη καρύδας 60 γρ
- καρύδα 40 γρ
- αυγά 2 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- καρότο 2 τμχ
- μπανάνες 1 τμχ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- μέλι 3 κσ
- γάλα 180 γρ
300γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1 κουταλάκι σόδα
1/2 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι κανέλα
60γρ ζάχαρη καρύδας
40γρ καρύδα τριμμένη
2 αυγά
1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας
2 μικρά καρότα τριμμένα (140γρ)
1 μπανάνα λιωμένη με το πιρούνι
3 κουταλιές ελαιόλαδο
3 κουταλιές μέλι
180γρ γάλα ελαφρύ (περίπου 1 ποτήρι)
μέλι και καρύδα για την επικάλυψη
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1 κουταλάκι σόδα
1/2 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι κανέλα
60γρ ζάχαρη καρύδας
40γρ καρύδα τριμμένη
2 αυγά
1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας
2 μικρά καρότα τριμμένα (140γρ)
1 μπανάνα λιωμένη με το πιρούνι
3 κουταλιές ελαιόλαδο
3 κουταλιές μέλι
180γρ γάλα ελαφρύ (περίπου 1 ποτήρι)
μέλι και καρύδα για την επικάλυψη
Διάβασε τη συνταγή στο pepiskitchen.blogspot.com