121
Υλικά
- ρεβίθια 300 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- ραπανάκια 3 τμχ
- ηλιόσπορος 2 κσ
- κάπαρη 1 κσ
- μάραθος 3 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 1 κσ
- μουστάρδα 2 κσ
- πολτός σκόρδου 1 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- ελαιόλαδο -
Ρεβύθια λιωμένα με το πιρούνι κ ανακατεμένα με ένα σωρό καλούδια δημιουργούν μια σαλάτα-άλειμμα που τρώγεται είτε σκέτη είτε ακόμα καλύτερα μέσα σε σάντουιτς/τοστ. Τώρα αν σας πω ότι έχει γεύση τόνου, θα με πιστέψετε; Ναι, ναι, δεν κάνω πλάκα!
Διάβασε τη συνταγή στο theveggiesisters.gr