56
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 0.75 τμχ
- σιμιγδάλι ψιλό 0.25 τμχ
- μαστίχα 0.5 κγ
- κανέλα -
- σουσάμι -
5 ποτηρια νερου μουστο βρασμενο 3/4 ποτηριού νερού αλευρι για ολες τις χρησεις 1/4 ποτηριού νερού σιμιγδάλι ψιλό 1 κ.σ. θυμαρίσιο μέλι 1/2 κ.γλ. κοπανισμένη μαστίχα 1 φλιτζ. καβουρδισμένα αμύγδαλα Για το γαρνίρισμα κανελλα και καφουρδισμενο σουσαμι...
Διάβασε τη συνταγή στο mageirebontasstospitimas.blogspot.gr