37
Υλικά
- κορν φλάουρ 2 κσ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 7 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κανέλα 1 κγ
- βούτυρο 2 κσ
- λάδι 200 γρ
- ντοματοπελτές 1 κσ
- αυγά 3 τμχ
Υλικά Τα εντόσθια ενός αρνιού (εκτός από τις κοιλιές) 2 κουταλιές κόρν-φλάουρ 7 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα Ανηθο ψιλοκομμένο Αλάτι Πιπέρι 1 κουταλάκι κανέλα 2 κουταλιές βούτυρο 200 γρ. λάδι 1 κουταλιά ντοματοπελτέ διαλυμένο σε λίγο νερό Χυμό 2 λεμονιών 3 αυγά
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr